De osteopaten

Christine Kiers, D.O.

Christine Kiers studeerde in 1987 af aan de Enschedese academie voor Fysiotherapie. In de jaren daarna werkte zij in diverse praktijken in Nederland en Duitsland. Zij schoolde zich bij in de bindweefselmassage, voetzoolreflextherapie, meridiaantherapie en manueel therapie Maitland en 1997 voltooide zij de opleiding voor Osteopathie bij de International Academy of Osteopathy.

In 1999 vormde zij een osteopathische praktijk, eerst in een maatschap en vanaf 2004 zelfstandig, in een eigen praktijk aan de Penninkstraat in Enschede.

Ondertussen verwierf zij in 2001 de titel D.O.- M.R.O. (Diplome in Osteopathy - Member of the Register of Osteopathy) na het succesvol afronden van haar thesis getiteld:

"Craniosacrale osteopathie als interventie bij ‘huilbabies' " van deze thesis in PDF formaat (Download Acrobat Reader hier).

Christine Kiers heeft zich onder andere toegelegd op de behandeling van babies en kinderen in intensieve samenwerking met onder andere orthopaedagogen, (kinder)fysiotherapeuten en Caesar therapeuten.

Annelies Hofstee

Info volgt